+380 (67) 363 50 59
+380 (67) 363 50 59
(Viber, WhatsApp, Tелеграмм)
+380 (50) 582 82 69
+380 (93) 274 22 58
Рівненська обл, м.Радивилів, вул.Шкільна, 1
Передзвоніть мені

Двоспальне ліжко з натурального дерева – запорука здорового сну

Головним атрибутом сімейної спальні являється двоспальне ліжко. Це головне місце для відпочинку та сну. Оскільки на сон ми тратимо майже третину свого життя, то до питання вибору ліжка треба підійти максимально серйозно. Такий виріб має відповідати вподобанням одночасно двох людей, у яких можуть бути різні смаки та вимоги.

Майже всім сімейним парам подобаються дерев’яні двоспальні ліжка. Вони вважаються еталоном краси, екологічності, довговічності та надійності. І це далеко не всі переваги, якими наділений такий виріб.

Особливості двоспального ліжка з дерева

Каркас дерев’яного ліжка може бути виготовлений з таких матеріалів:

  • цілісна деревина: вважається найдорожчим видом каркасу, деталі наділені відмінним виглядом і однорідною структурою;
  • щит: дерев’яний лист з невеликих брусів квадратної чи прямокутної форми, які склеєні між собою;
  • масив: по принципу виготовлення схожий на щит, але для склеювання використовуються бруски великого розміру.

Каркас ліжка може спиратися на ніжки або дві спинки. В основі виробу – дерев’яні ламелі – пружні довгі планки. Щоб конструкція могла надійно утримувати матрац, таких планок має бути не менше тридцяти штук. Ретельно і виважено слід підходити і до вибору матрацу. Саме від нього залежить якість сну та загальне самопочуття людини. Експерти радять обирати матрац середньої жорсткості.

Основні критерії при виборі двоспального ліжка

Розмір – один із ключових параметрів при виборі ложа для спальні. Важливо придбати ліжко, яке стане центром спальної кімнати, але не займе її повністю. Через це визначитися з габаритами ліжка треба ще до його покупки. Обов’язково слід враховувати площу приміщення та статуру господарів.

Не менш важливим критерієм при виборі ліжка є форма і стиль. Найбільшою популярністю користуються вироби прямокутної форми. Придбати двоспальне ліжко можна в найрізноманітніших стилях: кантрі, модерн, класика, мінімалізм. Різноманіття відтінків і видів дерева дозволяє не тільки підібрати меблі відповідно до інтер’єру, але і за допомогою них візуально збільшити вільний простір.

В сучасних ліжках узголів’я виконує не тільки естетичну функцію. Воно захищає від прохолодної стіни, створює в кімнаті комфортну і затишну атмосферу. Узголів’я може бути традиційним і невисоким або великим і масивним. Найбільшим попитом серед споживачів користуються ліжка з дерев’яним узголів’ям, яке має шкіряну чи текстильну оббивку. Більшість сучасних ліжок можуть бути оснащені шухлядами, які призначені для зберігання постільної білизни чи сезонних речей.

На сьогоднішній день обрати зручне та надійне ліжко – не проблема. Великий асортимент виробів з натурального дерева дозволяють зробити вибір, який максимально відповідатиме вашим вподобанням, смакам та бюджету.

Прокоментувати:

Переконайтеся, що ви вводите інформацію, де це зазначено (*) . HTML-код не допускається.